I'm Taken!

Daisypath Anniversary tickers

We are Husband n Wife

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 22, 2010

Saje2...ilangkan bowink~

Dah berkurun k0t aku x hapdate bl0g neh..nk cakap busy..xde le busy sampai mengalahkan PM..huhuu..sebab dah tersangat b0wink..aku p0m terhapdate le blog ni..hurmm..sejak dua menjak nih..banyak bnde yg b'laku d skeliling aku...mhmmm..cont0h..cnt0h xtaw le..hape ke bnde nye...sbb x bgi impak yg besar kt diri aku (mhmmm...w0ndering sme de bt0l ke x)..muahaha..tp itu le kn..kdg2 aku cam xpaham sangat ngan org sekililing aku (slh aku ke, or slh sape yer??) heee..tapi aku n kawan2 aku skrg nih cam excited sket..(ye ke wei?)hahaha..sebab t status kit0wg lam kerje akn b'tukar dh..(INSYAALLAH)..aku d0akan kalian n termasuk le aku, cemerlang dgn interbiu t'sebut..(AMIN) moga diberikan kite sume kekuatan untuk menempuhi stage strusnya (tuh pun kal0 ade, n kal0 lulus :D)...
~~~lagi beberapa hari...kite akan mlangkah ke tahun baru...mhmmm..pe azam tahun baru eik?? mcm banyak je yg t'list lam pale 0tak aku neh..tp yg penting, ak nk siapkan preparation t0k majlis aku..hee (kwn2 baik aku, ehh..kwn rapat..muahaha..sume dh taw da majlis ape :D)..harap sumernye b'jalan lancar..dan aku harap semoga ape yg dirancang, menjadi)...kdg2..aku pikir jugakk..bt0l ke aku akan..tuuuutttt..heee...(INSYAALLAH dgn izinNYA)..eh, xkan itu je azam aku?? byk agi..tp bnde2 kecik je..nk btaw kt sini p0m wat malu jew..hak3..~~~
~~~~owhhh..aku t'pikir nk buat side income le, tp xtaw mcm mne..heee..planning ng mmber aku, nk wat bisnes 0nline, tp itu le..xwat2...smpai skg..huhuu..xtaw gane nk stat..so u all, any idea x?heee..~~~~

2 comments:

behind the story said...

yezzzaaa....aku kire kwn baik ke kwn rapat??hahaha....beb happy for u...baju bile nk hntr jahitnye...;p

Fieza Dennise said...

hehehe..dua2 beb..bagi aku sume kwn aku kwn baik, dh kalo baik mmg rapat la kn? heee..baju nya, mgkin bes0k ptg ya..